Snart i mål, och en bra hjälp att se igenom

Fascismen är brutal… och likt en bottenplatta har vi ett slaktat privatliv.

privatDet är säkert 35 år sen som jag upplevde tydligt att en av författarkårens uppgifter är att bryta ner privatlivets helgd, bekännelselitteraturen uppstod bland annat, och kändiseriet blev som det är. Sen dess har det bygget krönts bl.a. av hitta.se och lägenhetsnummer. Där jag befinner mig i TRNC finns inte ens löpsedlar… inga telefonkataloger med privatnummer, och inga register.

Privatlivets helgd måste bort, pressen har gjort stordåd i det jobbet med alla sina drev, därför att pöbeln kan varken hata eller ge sig på sina grannar utan den bottenplattan, och förebilder, som lär ut att det är var mans plikt att döma. Det har också varit en av författarnas uppgifter att lära ut den viktiga dömande attackvanan.

Man ser det i pressen i ett; den och den attackerar.

Klicka

japan eMånga kolleger har hängt på i arbetet att fostra fram de som nu ska agera ut och riva ner civilisationen. Trumma in debatten var en annan av de saker vi förväntades göra, och den är viktig därför att den skapar handlingsförlamningen.

I video fyra tar Pär Ström upp att pratkulturen kommer, och handlingskraften åker ut. Det var en asiatisk hjärnspecialist som sa mig att så snart man känner att man har vunnit en debatt om ett problem så tror våra hjärnor att problemet är löst.

Därför finns inte debatten, så som vi känner den, i Asien, bara samtal. Västerlänningen  missförstår alltid, och tror att det handlar om att man inte får prata. Det är handla du ska, inte prata, handla först, och prata sen.

Det är 30 år sen jag slutade som yrkesförfattare, jag har aldrig ångrat det en sekund, inte minst för att jag hade dragits in i det västerländska fascistbygget med automatik annars.

Västerlänningen har blivit en empati- och kärlekslös attackrobot, så här på slutet, innan bumerangen vänder, och det hade jag inte velat lockas eller manipuleras in i.

Det är nu författarna behövs egentligen, om inte annat för att dokumentera, och video fyra, som är en repris och ett läsartips tack, och som visar väldigt tydligt vad som dels har hänt, och vad vi står inför. Den innehåller också intervjuer med unga medvetna författare som säkert lär just dokumentera.

Vi har sett det förr, och jag hade ett kort samtal här i TRNC om saken med en turkisk kollega häromdagen, som är historiker i botten. En fredlig man, som aldrig nånsin skulle bli en ”skandalförfattare”, och det är inte konstigt för de är inte i samma fas som vi.

Vi får vänta 100 år så kommer nedbrytningen och dekadensen, här också.

https://youtu.be/zujDSLl6Zkg

Historikern Sir John Glubb har studerat ett stort antal civilisationer som fötts, blomstrat och sedan gått under, och kommit fram till att de brukar vara i ungefär 250 år. Den västerländska civilisationen, där Sverige ingår, föddes i mitten på 1700-talet. Så ….. det är dags nu. Om man ska tro John Bagot Glubb och andra historiker, såsom Oswald Spengler. Är den dekadens och det förfall vi skådar i Sverige och hela västvärlden idag ett tecken på att vi är inne i ”dekadensens tid”, den sista fasen före undergången?

I den här videokrönikan sammanfattar jag som driver kanalen, Pär Ström, Sir John Glubbs (åven kallad Glubb Pasha) skrift om hur civilisationer utvecklar sig: ”The Fate of Empires”. Jag intervjuar tre insatta personer om saken: författarna Einar Askestad och Anders Amnéus, och samhällsdebattören Gunnar Sandelin.

Vi ser framför oss Sveriges förfall, med politisk kris, och hela västerlandets förfall. Det tilltagande kaoset är kanske bara symptom på något djupare, ett mentalt förfall, en mental röta, så som den beskrivs i The Fate of Empires, som beskriver civilisationers livscykel. Civilisationers uppgång och fall. Västerlandets kris.

Denna kanal tar upp den politiska korrektheten och det politiska vansinnet i Sverige. Jag som driver den heter Pär Ström och är oberoende dissident. Här publicerar jag mina videokrönikor.

https://youtu.be/_6cWAKXG_ac

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.