Hej Lena!
Jag har ett rejält problem som jag haft i över 10 år, nämligen en kraftigt uppsvälld mage, jag är smal, äter nyttigt, ofta magert kött och grönsaker, frukt och dricker knappt alkohol, röker inte och är vältränad i kroppen då jag jobbar som byggjobbare och äter i princip ingen s.k skräpmat men likafullt är magen uppsvälld som en ballong, ju mer magen har svällt ju mindre äter jag. Jag känner mig alltid mätt pga uppsvullnaden.
Jag har varit till läkare flera gånger men har fått olika svar som t.ex ”drick sammarin, drick mer vatten, ät mindre” osv, osv, men skulle jag äta mindre än vad jag gör nu skulle jag nog svälta ihjäl. Det är precis som att om man kommer till läkare här i Sverige och har magproblem känns det som om man nästan blir diskriminerad, vore ju bättre om man t.ex hade ett benbrott, då skulle man få hjälp direkt. Konstigt. Ibland undrar jag om man är förgiftad av den västerländska livsstilen och maten.
Efter vad jag förstått är det väldigt många i Sverige som har problem med uppsvällda magar, ingen verkar veta varför.
Vad det än gäller kan du söka på diagnosens engelska namn + ayurveda så hittar du alltid lösningar, som håller, och när du hittat material pluggar du, lyssnar, och sen fattar du beslut, vilka av råden du vill ta intill dig och pröva.
Det här 6000-åriga medicinska systemet kommer ta väst med storm lite längre fram, Imperiet ska bara falla först, och blir en av de största vinsterna vi får.
Alla västerlänningar är via maten förgiftade, åkrarna är förgiftade, och alla behöver avgiftas, och alla borde åka tre veckor till sjukhuset jag samarbetar med, kostar runt 13.000 sek + resa, och där lära sig överleva det faktum att man ens är västerlänning. Hör av dig den dag du vill ner.
Lämna ett svar