En son som bär sig illa åt här… skäller vi ut pappan…

Där jag befinner mig vet man om att Europas folk är på väg att supa ihjäl sig. Man vet också att ryssarna har tvärvänt. Vi i gruppen vet att man har fått problemen i såväl Kina som Indien numera.

Men få ser på alkoholfrågan som någon stor grej. Det gör jag numera efter att ha lärt känna mängder med människor som aldrig har druckit alkohol i hela sitt liv, och jag ser ”skillnaden” på samma sätt som jag gör med 40-åriga indier kontra svenska 40-åringar.

De sistnämnda har burit på skuld sen de började krypa, och indier bär skuld först då de kommer upp en bra bit mot 30-40-åldern. Indier gör aldrig något stort utan att först tala med 5-10-25 äldre, sen fattar de beslut, och går det då åt skogen är det inte deras fel utan de äldres fel inklusive äktenskap som går åt pipan. Skuld får du i princip hantera först då du är just ”äldre”.

En son som bär sig illa åt här… skäller vi ut pappan
ramboSöner är deras ansvar. Och om du tänker dig en människa framför dig, som aldrig burit de tonvis med skuldbördor vi har i vår kultur, och så lägger du till att individen aldrig har badat hjärnan i brännvin så har du en harmonisk människa framför dig med strålande ögon.

Läs av mannen till vänster…
Han är tyvärr död, dog otippat i en hjärtinfarkt förra året, och hans namn var ”Rambo” dvs. han kallades för det. Detta därför att han hade verkat som gatupolis tills han fyllde 40 år. De går i pension vid 40, och skrivbordspoliser vid 60.

Jag har frågat varför, och fått svaret;
-En människas själ och psyke ska inte arbeta i mer än 20 år som gatupolis därför att du ser mycket som är fel, du ser problem, du löser problem hela tiden, människan behöver ro i sitt liv också.

Rambo gick alltid klädd i gerillakläder;
”Man vet aldrig när grekerna kommer.”

Jag brukade säga; ”Får jag ett riktigt stort problem någon gång ska jag absolut tala med Rambo.” Han var inte polis längre, men en naturlig problemlösare ändå, och byn blir sig aldrig mer lik utan honom. Han var en mycket kärleksfull och korrekt herre som hade folkets djupa respekt.

Rambo visste var Europas grundbultsproblem finns; spriten 
eupolisenDu hade aldrig kunnat få honom att begripa hur danska föräldrar kan gå med på att en 16-årig tös dricker 30-40 öl och shots på en kväll.

Men vi här vet att de gör det eftersom de lämnar England, Danmark, Sverige och kommer hit och super dygnet runt även om nord har mycket lite av dessa problem om man jämför med syd.

Men jag har fått frågan:
-Älskar inte ni era barn???

EU-poliserna i syd, kontra sådana som Rambo i nord, är det största skälet till att syd och nord aldrig kommer att enas. Nords befolkning vill inte ha upp syds stenhårda EU-snutar hit. Här är polisen obeväpnad, och ser ut som Rambo i ögonen, och nu blir TRNC tuffare mot utlänningar, så att de slipper ha undantagstillstånd sommartid dvs beväpnade poliser.

Stora alkoholskador i Europa – Drugnews

Professor David Nutt is the neuro-psycho-pharmacologist specialising in the research of drugs, that affect addiction, anxiety, and depression. Nutt is the deputy head of the Centre for Psychedelic Research at Imperial College London, alongside Dr. Robin Carhart-Harris and Dr. Rosalind Watts, both of whom recently appeared on the show. In 2009, he famously asserted that “ecstasy and LSD were less harmful than alcohol.” And was subsequently fired from the government Advisory Council on the Misuse of Drugs. David Nutt’s latest book “Drink?” explores the science of alcohol, its detrimental effects on one’s health, and the damage it causes humankind.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hAl1MlOZldU

https://www.youtube.com/watch?v=dVWCKGOM4fc

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.